Tilini
TERVETULOA DECOPAJAAN! TOIMITUSMAKSU ON SUOMEEN 5,90 JA ISOT PAKETIT 8 €.

Nimitarrojen hyödyt päiväkodeissa ja vanhusten hoivakodeissa

Postannut Taru Saukkonen

Nimitarrat ovat käteviä ja edullisia apuvälineitä, jotka helpottavat arkea monissa tilanteissa. Erityisesti päiväkodeissa ja vanhusten hoivakodeissa nimitarrat ovat lähes välttämättömiä, sillä niillä voi estää vaatteiden ja tavaroiden katoamisen, sekaantumisen tai väärinkäytön. Nimitarroilla voi myös lisätä turvallisuutta, tunnistettavuutta ja viihtyisyyttä.

Päiväkodeissa lapset leikkivät, syövät, nukkuvat ja vaihtavat vaatteita yhteisissä tiloissa. Tämä tarkoittaa, että vaatteet ja tavarat voivat helposti hukkua, unohtua tai mennä sekaisin toisten lasten kanssa. Nimitarroilla voi nimikoida lapsen ulkovaatteet, sisätossut, eväsrasian, juomapullon, repun, lelut ja muut henkilökohtaiset esineet.

Näin lapsi löytää omat tavaransa helpommin ja välttyy turhilta riidoilta tai suruilta. Nimitarrat myös helpottavat päiväkodin henkilökunnan työtä, kun he voivat tunnistaa lasten tavarat nopeasti ja varmistaa, että ne päätyvät oikeille omistajilleen.

Vanhusten hoivakodeissa asukkaat elävät tiiviisti yhteistä arkea ja työntekijöillä on vastuu jokapäiväisestä pesusta ja hoidosta. Yleensä vaatteet pestään teollisuuskoneilla, joihin lastataan isompia määriä kerrallaan, ja siksi vaatteiden sekä nimilappujen tulisi kestää kovempaakin pesua.

Omaiset saattavat myös ottaa vaatteita omiin koteihinsa pesuun. Huolimatta siitä missä vaatteet pestään, on tärkeää nimikoida vaatteet ja varusteet, sillä takit, tohvelit ja silmälasit saatetaan unohtaa yhteisiin tiloihin ja lainatut tavarat saattavat jäädä matkan varrelle tai joutua vahingossa toisen asukkaan matkaan.

Nimitarroilla voi nimikoida asukkaan vaatteet, kengät, silmälasit, korut, kirjat, tabletit, puhelimet ja muut arvokkaat tai rakkaat esineet. Näin asukas tuntee olonsa turvallisemmaksi ja mukavammaksi omien tavaroidensa kanssa ja työntekijät voivat huolehtia asukkaiden hyvinvoinnista tehokkaammin.

 

Tilaa tästä nimitarrat: https://decopaja.fi/collections/nimitarrat

 

Nimitarroja saa kuvalla tai ilman.

← Vanhemmat postaukset