Tilini
TERVETULOA DECOPAJAAN! TOIMITUSMAKSU ON SUOMEEN 5,90 JA ISOT PAKETIT 8 €.

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ

Postannut Taru Saukkonen

Hei kaikki juhla- ja sisustusintoilijat! Oletko kiinnostunut testaamaan ja arvostelemaan upeita tuotteita, jotka tekevät arjesta ja juhlasta parempaa? Jos vastasit kyllä, niin tämä on sinulle!

Me olemme suomalainen lifestyle-verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja persoonallisia tuotteita juhlaan ja arkeen. Meiltä löydät muun muassa seinätarroja, kakkukoristeita, julisteita, vauvatuotteita, digitaalisia kutsukortteja ja paljon erilaisia häätuotteita. Meillä on myös Muumilisenssi, joten voit tilata ihanat Muumi-seinätarrat lastenhuoneeseen tai lahjaksi.

Meidän tuotteemme ovat aidosti kotimaisia ja monet tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Näitä tuotteita voit personoida omalla nimellä, tekstillä, kuvalla tai designilla. Meillä on myös valmiita malleja, joista voit valita sopivan vaihtoehdon.

Nyt me etsimme bloggaajia ja vaikuttajia, jotka haluaisivat tehdä yhteistyötä meidän kanssa  esittelemällä meidän tuotteita omille seuraajilleen. Sinun ei tarvitse olla iso nimi tai ammattilainen, riittää että sinulla on 1000 seuraajaa ja olet innokas ja luova juhla- ja sisustusihminen. Me tarjoamme sinulle ilmaiseksi tuotteita, joista voit kirjoittaa blogissasi tai jakaa kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Sinun ei tarvitse antaa meille mitään vastineeksi, paitsi rehellisen mielipiteesi ja palautteesi.

Laita meille viestiä ja kerro itsestäsi. Olisi kivaa, jos voisit laittaa itsestäsi videoesittelyn. hello@decopaja.fi

Uudemmat postaukset →